Als ervaren kapster wilde ik al langer vanuit mijn salon deze specialisatie aanbieden. Naar aanleiding van een artikel in het kappersvakblad werd ik enorm enthousiast om de opleidingen te volgen. Het opleidingsprogramma voor permanente make-up sluit heel goed aan bij mijn kennis en kunde. Vanwege het specialistische werk en omdat kappers veel verstand hebben van kleuren. In Weert heb ik uiteindelijk de trainingen en Masterclasses van Nouveau Contour met veel plezier en succes doorlopen.

Nouveau Contour Permanente Make-Up

Nouveau Contour is wereldwijd de meest vooraanstaande fabrikant van professionele micropigmentatie apparatuur en producten. Het bedrijf is opgericht in 1993 en was de eerste producent die digitaal pigmentatieapparatuur introduceerde in Europa. Als premium brand is Nouveau Contour inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie met een wereldwijde export.

In alle 18 landen waar Nouveau Contour vertegenwoordigd is, is het merk toonaangevend binnen de branche. Nouveau Contour is vooruitstrevend in de nieuwste technieken en staat garant voor de beste en veiligste kwaliteit van al haar producten: apparatuur, naalden, pigmenten en accessoires.

Nouveau Contour opleiding

Voor het uitvoeren van permanent make-up behandelingen is kennis, professionaliteit en kwaliteit een absolute noodzaak. Om dit te waarborgen, wordt er wereldwijd lesgegeven volgens de richtlijnen van de Nouveau Contour International Academy. Van Nederland tot aan Rusland en China en alles daar tussenin: alle permanente make-up professionals volgen dezelfde hoog gekwalificeerde opleiding.

Maak direct een afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Wat voor behandeling wilt u?

Op welke dag wilt u een afspraak?

Voorkeur dagdeel?